< Till bloggens startsida

Mumsmumsmums

Har börjat med den här s.k. LCHF-metoden och klarat av att inte käka godis, potatis och pasta sen i onsdags. Istället har jag upptäckt ölkorven, den innehåller så mycket som 0 kolhydrater. Hehe, fattar ni? NOLL stycken. Sen äter jag kött och sås såklart. Ägg är nog min favorit! Nu har jag uppdaterat er om vad jag äter. Annars händer inte mycket alls, har fullt upp med UF-företaget.

Nu ska jag leka vuxen och kolla in vädret!

tjing!

Tjinna

Tog tåget som vanligt till Åtvidaberg idag. Som vanligt behövde jag minsann byta tåg i Norrköping. Alltså åker jag hela två tåg för att komma till Linköping och sen buss. Hur som helst så var det knökfullt på tåg 1. Drabbas plötsligt av panik då jag är snuvig och försöker så diskret jag kan snörvla till, har nämligen inga näsdukar (typiskt). När jag snörvlar börjar killen bredvid mig frenetiskt gräva i sin väska och vips slänger han upp några näsdukar i mitt knä och påstår att jag kanske skulle behöva dem.
Hehe. Tack.

Pinsamma stämningen där kan jag säga. Inte nog med detta sker samma sak igen på tåg nummer 2. Är inte det helt sjukt? Fan, de rinner ju inte floder ur min näsa?

Eller så gör det det..

Nä vet ni va. Varför köpa egna näsdukar när man kan få av andra? LIKE A BOSS!
Köpa glass? mm varför inte.

Cash is king

På kalaset i torsdags klampade plötsligt Joacim in med rosor och en pappersbit, denna pappersbit visade sig vara en biljett till summerburst i Göteborg. BAM. Jävlar vad otippat och jävlar vad kul! Fick också en parfym, smyckesträd, påfyllning på mitt solkort, berocca boost och massa pengar. CASH IS KING. Synd bara att de mesta av mina pengar försvann i Stockholm på Avicii. Helt klart värt!


Gratulerar

Sitter och pratar med Cattis under håltimmen. Som ni kanske vet fyller vi år idag och Cattis sov inte hemma inatt, vilket betyder att jag gick upp själv imorse och blev firad med tårta till frukost (som varje år). Kom till skolan och berättade för Cattis att vi ätit upp allt:

Cattis: .. men.. ofta ni åt upp hela tårtan på två personer? (gråter nästan)
Jag: Nae, pappa var med också, alltså var vi 3.
Cattis: men.. va oschysst..
Jag: mm, men du får ju skylla dig själv att du inte var hemma.
Cattis: .. Vad var det för tårta då?
Jag: Sån där rosa prinsesstårta, opera eller vad den heter.
Cattis: ..aha ok. (asledsen)

HEHE skoja. Halva kvar i kylen!

Här är Cattis kaffe, 3 sekunder efter att bilden är tagen pajade bilen. Jag hade visst tankat i bensin i dieselbilen.