< Till bloggens startsida

Pappa, du är bäst.

Sa till pappa nyss hur duktig jag vart som sökt ett butiksjobb i Linköping, jag sa senare också att för att få jobbet var det ett krav att ha erfarenhet av butiksarbete (vilket jag har) och det var superbra om man kunde tyska.
Pappa: ..Diska?
Jag: nee. tyska.
Pappa: eh.. Fiska?
Jag: TYSKA
För helvete farsan. Sen när behövde man kunna fiska för att jobba i klädbutik?

Vuxenpoäng

Tog en sväng in till Linköping med Julia, Helena och Ante för att prova på utelivet från ett vuxet perspektiv för en gångs skull. Vi hamnade på "The bishops arms" där jag och Julia drog ner medelåldern från 50 till 30 i alla fall. Vi hade innan bestämt att det var bättre att hamna på ett ställe där Ante och Helena kände sig unga/jämngamla och inte på nått ställe där jag och Julia skulle hitta jämngamla polare. Det skulle ju göra att Helena och Ante skulle se ut som skendöda åldringar, det vore inte så kul kan jag ju säga.

Smickrade senare en dam genom att säga att hon såg ung ut, vi hade nämligen suttit och gissat folks ålder och kommit fram till att hon var 40. Jag skickades fram och fick fråga henne, det visade sig att hon skulle fylla 47. PJUUUH. Skönt att hon inte var typ 35.


fult gjort, det kan jag säga.

Körde ett pass boxning med Cattis idag, det var sjukt svettigt kan jag säga. När jag vid ett tillfälle stod och höll mitsarna (de blåa kuddarna man slår på) kände jag hur en droppe svett rann i pannan på mig. Blev antagligen impad och utbrast att Cattis borde titta på den, strax efter det skulle jag torka bort den.
Eftersom jag hade dessa blå kuddar på händerna blev det givetvis ganska klumpigt att torka mig i pannan, helt plötsligt får jag en smäll på käften av Cattis. Va i helvete?
Vet inte om det beror på att Cattis har dålig syn och inte såg att jag var på väg att torka mig i pannan eller om hon bara slog till för att det var kul. Det gjorde jävligt ont i alla fall.

Känslan av att vilja ta en fin bild och sen inse att motivet var äckligt och hårigt.


Dåliga nyheter

Upprop idag också, glämde nämna den lilla detaljen.
Inga nya framsteg, jag och Cattis är fortfarande bara en person.
"AndreaCattis?"
Typiskt...

SCHHHH, andrea till läsarna. KOM

Har hört rykten om att min studentmössa (och andras också) kretsar runt på skolan. Min instinkt säger att de gömmer sig i elevrådets styrelserum. Är det värt ett inbrottsförsök kanske? Tåls att tänkas på. Jag antar att det säkert är något fel på min mössa, för om jag antar det blir jag mindre ledsen om det verkligen är fel på den. Vettig tanke bara!
På tal om något helt annat vill jag bara påpeka att skolan inte på något vis har avancerat på matfronten det här läsåret. Inte än i alla fall. Jag räddas ofta av att det bjuds på sur fil med bebisflingor, slänger man på 2 kilo socker går det att svälja. På något vis har jag också blivit förknippad med den där filen, ser man fil, ja då tänker man på mig.
Vilket jävla skitsnack.

Cattis la upp ett gäng bilder i ett nytt album idag på facebook, jag blev taggad i en vettig bild. Den här.

 

Tack Cattis, vad kul att jag är en så stor del av ditt liv.


följ eller dö

bloglovin

banka in vettet bara

Nu har jag konstant suttit och skrivit på en psykologiuppsats i hela tre timmar. Ändå har jag inte lyckats bankat in något vett i skallen av det hela. Jag har lyckats göra totalt cirka 4% av hela uppgiften och känner mig lite uppgiven, har nog aldrig slitit så mycket med en uppgift. Målet var ju trots allt att klara största delen av uppsatsen idag. vad hände med det då? 96% av uppgiften to go...
Försökte smälla en fluga som flög förbi örat nyss, gick sådär. Han flög glatt vidare och underhöll sig med att surra hos hunden istället. Nästa gång ska jag ta fram snipern och skjuta skallen av den där jävla flugan.

"Damn, it feels good to be a gangsta"

Största mindfucket

Har då aldrig sett på maken, grabbens tumme verkar sitta på bästa möjliga plats!

Going on Svenska C

Samma lärare som vanligt, börjar idag med Svenska C och hade precis upprop.
"Ludvig?"
-Mmmm
"Amanda?"
-Ja
"Henrietta?"
-Japp
"AndreaCattis?"
Sen när blev jag och min tvillingssyster Cattis en person?
Bara undrar.

gult alltså, vad är det för jävla färg?

Åker som alla måndagar tåg från Linköping direkt till skolan och idag hände något lustigt minsann. Kom till Norrköping och var tvungen att byta tåg, där såg jag att mitt nya tåg redan stod inne på stationen även fast det skule avgå 45 minuter senare. SKÖNT tyckte jag och satte mig glatt och totalt ensam på mitt nya tåg. Efter cirka 10 minuter öppnas dörren och in kommer en gammal dam (50+) och ska även hon åka med mitt tåg. Nu kommer det lustiga:
Det är alltså bara hon och jag på tåget, det hindrar inte henne att febrilt leta efter sin plats som troligen står på biljetten. Och vem sitter på den då? Jo jag.
Vad är oddsen?
Fick vänligt men bestämt flytta på mig och ge mitt varma säte till den gamla damen.
Jag och Jockes lillebror. Gult är fult. hehe. Tänkte på mina gula tänder alltså..

Gör om, gör rätt.


Bandygrabbar

Stog i kiosken på Jockes bandymatch idag tillsammans med Julia. Nu i helgen är det också Åtvidabergs Bandycup, vilket betyder att det springer runt en massa andra små grabbar för att spela några matcher då och då. När jag och Julia stod i kiosken kom plötsligt ett gäng grabbar in och skulle köpa vaniljmunkar.

"En krämbulle tack"

HAHA, skrattade ihjäl mig när han gick iväg. Blev inte bättre när nästa grabb kom och bad om att få köpa en krämbulle han också. Tillslut hade nästan alla i laget varit framme och beställt en varsin krämbulle.

KRÄMBULLE. Haha idioter.

Ser ut som min högerarm ligger i Cattis knä och att jag håller henne i armen. Det kan jag försäkra er om att jag inte gör.. Min högerhand håller stenhårt i min drink.


Så jävla mycket skit

Fick idag reda på att Felicia återfunnit min vinbox som jag tydligen gömt långt långt in under hennes säng efter förfesten i lördags. Kul att man kommer ihåg den LILLA detaljen. Var iväg och tränade med Cattis, Emma och Julia förut också. Jag lekte diktator och tjoade på Julia att göra typ 1000 situps, men i själva verket behöver jag nog situps mer än hon någonsin kommer att behöva eftersom hon har lika platt mage som en plattfisk som simmar på snedden (haha eh, va?).

Hur som helst så sitter jag och är tokirriterad över en diskussion med mamma om deklarationer hit och dit. Vem fan vill ha ett papper med massa siffror över vad man tjänat under 2011 och sen inte ha den blekaste vart fan pengarna tagit vägen? Att jobba på skatteverket måste vara det mest hatade jobbet någonsin.

Hehe vin <3


Shit happens

Hur rolig är inte den här? Från Peace&Love i somras. Jag undrar verkligen vad det står för något ledsamt på

lappen jag håller i. kanske står det att jag har ig i alla ämnen, kanske att jag inte fått chansen på nån rackare

som svarat nej på om den vill bli ihop med mig eller så är det helt enkelt ett kontoutrag som visar -877 kr på kontot.

Vem vet? Inte jag.

Åh gud vilken superbra bild, strax efter att denna lilla rackare låst in bilnycklarna i min bil.

I Mjölby, 15 mil hemifrån. På midsommar. MEN ÅH vad kul nu i efterhand

 

 


Betygsättning på mig själv

Fick precis prata med engleska och svenskaläraren som jag pratat en del om här i bloggen, vi skulle gissa (?) vad vi fått för betyg och utvärdera vårt eget arbete. Jag chansade på MVG i båda ämnena. Chansen att jag hade fått MVG i båda ämnena var dock -600%. Alltså inte så stor chans. Anledningen till varför jag gissade på MVG var för att ge henne dåligt samvete. Det lät ungefär såhär när jag utvärderade mitt eget arbete:

"Jag tror nog att jag.. eh.. har MVG i.. eh engelska, eftersom jag.. eh.. har gjort så sjukt bra ifrån mig. Sen tror jag också att.. eh.. min muntliga redovisning i svenskan var den vettigaste av alla. Därför har jag nog MVG i den med.."

Hon kollade på mig som om jag borde banka in en sko i pannan på mig själv. Vem fan är den här eleven att tro att hon ska betygsätta sig själv på det är sättet?

Andrea heter jag.

Ny profilbild på facebook, check ✓


Wanna buy?

Var inne en sväng på tradera, ingen som är sugen på stentvättade shorts?


Vart tog kiwin vägen?

Tog en cykeltur idag (spin) och efter det ett litet gympass, nöjda och glada stack jag och Cattis hem där jag hittade en svingod chipspåse. Tar en tugga och ser att Cattis håller för örat, hon tittar på mig och säger undrar va fan jag käkade chips för.

Va i helvete. Jag fick ju ingen kiwi, nått vill jag ju äta. Och vadå hålla för örat, skön eller.

Lägger upp den här bilden och hoppas alla äckliga pennbitare tar åt sig.




Money for nothing

Fick med mig en svettig syster och två granatäpplen hem efter skivstången på gymmet idag. Har inte ni också sånt himla sug efter nått att tugga efter träningen? Idag blev det granatäpple, strax efter att jag handlat och satte mig i bilen sa Cattis:

"åh, jag vet! Kan vi inte göra såhär varje gång vi tränat. Köpa frukt alltså. Imorgon blir det kiwidag. OK?!"

ursäkta.. men du kanske är Hugh Hefner eller någon annan pissrik snubbe, jag har i alla fall inte lust att bli pank på frukt.

För övrigt ser jag fram emot Kiwin imorgon.

 

Det här är nog århundradets roligaste bild. Julia skulle tanka och går till fel tankstolpe. Bilen som ska tankas står där jag tar kort ifrån, killen som kommer in vänster i bild ser att hon står och fifflar med deras tankstolpe för att betala deras bensin och skickar fram sin flickvän (?) för att säga till Julia.

För att förtydliga det hela var det nog jag som skickade henne till den stolpen..

Men jävlar vilken kyckling till kille som skickar fram sin flickvän. roligast i världen.

 


Hangover tre

Vaknade vid 11 imorse efter en lite för sen hemkomst inatt, klockan var närmare 5 när vi steg ur taxin som för övrigt var alldeles för dyr för min plånbok. Utgången var helt okej, men förfesten innan hemma hos Felicia var svårslagen. Var mycket stolt över att jag vaknade med noll minnesluckor, men fick nu i efterhand veta att jag gömt min vinbox. Frågan är bara var jag kan ha gömt den. Skitoxå. En sista frågan innan jag slänger mig i sängen, vad fan håller Sverige på med? dem ligger under mot MAKEDONIEN. Borde spotta på dom.

Far åt helvete, mor käkade himlen

Bjöd in Jocke och Julia hem till mig igår, vid 7 traskade dem in genom dörren kort  därefter slängde vi i oss lite tacos för att sen kasta oss i bilen och köra i racerfart (jag körde) till Nyköping. Väl där bokade vi plusstolar på bion för att se The girl with the dragon tattoo. Hm. Ganska roligt när de skulle uttala de Svenska namnen. I övrigt var väl filmen ingen höjdare men vad hade jag förväntat mig? en ny handling till skillnad från den svenska? naee.

Tog tag i livet nyss och tillsammans med Julia tvättade vi 18 fönster. Rastlösa? Nja, bara fattiga.

Ikväll blir det hem till Felicia och senare till Harrys. Woop woop.

Kollade på "Jag saknar dig" igår. Det handlar om ett tvillingpar där den ena dör i en bilolycka. Jag och Cattis fick förfrågan om vi skulle vilja provspela till filmen. Blev inte så. HERREGUD vad jag tjöt. säkert 80% av hela filmen.



Nu är det ta mig fan dags att ta tag i livet lite, bör duscha. Julia med. Hon luktar typ.. fönster



black&white

Vaknade av ett sms från Cattis om att lektionerna va inställda idag, eftersom hon går engelska c och inte jag hade hon tagit sig till skolan och jag brukar komma senare. Skönt tänkte jag och försökte somna om, glömde dock bort den lilla detaljen att hon inte kommer hem om jag inte hämtar henne. Så fick glatt sätta mig i bilen för att hämta henne i stan.

Sitter och skriver en uppsats om EU just nu, senare ska jag ta tag i en nulägesanalys i marknadsföring, fyfan va kul tycker ni och trycker "next" på bloglovin.

amen tryck då! För jag vill ändå inte ha mer än 3 läsare om dagen...

bilden va ful i färg, BAM svart/vit. Där har vi det!

Update: ser ut som jag rökt på, kolla in ögonen. Det ena har fuckat ur.

klantjävel

Glömde berätta om något roligt som hände här om dagen, Buffy (hunden) blir alltid överlycklig när man kommer hem. När jag och Cattis kom hem i förrgår så gick jag in till badrummet för att tvätta av sminket. Jag börjar då vissla och en kort stund därefter hördes en smäll och lite gnäll.
Buffy hade sprungit in i ytterdörren.. hon trodde visst att mamma kommit hem och att det var hon som visslade.
Haha. kul.
Idag har jag tränat puls/medel och senare också 30 minuter på gymmet, nu ska jag ta tag i skolarbete... fyfaaaan va roligt!
sur eller?

TRÄNA, check!

Är så himla trött just nu, kom hem från skolan runt halv 2 och möttas av två stycken avdankade föräldrar. Vad har hänt undrade jag då och som ni redan vet har pappa lunginflammation. Men jag hade då inte räknat med att mamma låg hemma med migrän. Tänkte att jag minsann ska göra något vettigt istället för att sätta mig vid datorn direkt, greppade dammsugaren och dammsög hela huset, gick ner i källaren o rensade tvätt och drog på mig träningskläder och tog en powerwalk med mig själv ut i skogen. Det enda levande jag såg var postbilen.
Ja, ingen mer än postkillen vet nu att jag när jag är ute och går med musik i öronen så dansar jag till låtarna då & då. Pinsamt att inte höra bilarna som kommer dock..
"Jocke, ta en bild på mig när jag sover, men den måste va söt"

OH HERRE

Jag kan nog inte beskriva hur upprörd jag är just nu. För ett tag sedan beställde jag lite kläder ifrån rutstore för att sen inse att det bara var fula kläder och skicka tillbaka dom. Var är mina pengar? skrev om det här igår, mailade dem igår också.
Fick svar idag.
"vi har redan genomfört en återbetalning till er" sen bifogade dem en transaktion som de hade gjort.
Jaha? vart är mina pengar då? inte fan ligger dom inne på mitt konto i alla fall. Kollade då igenom transaktionen lite mer noggrant och upptäckte att pengarna skickats till någon Ida som tydligen har Visakort och swedbank. Inte fan har jag det, i min plånbok ligger det minsann bara ett mastercard/icabankenkort.
Update: Efter lite funderingar kom jag på att när jag skulle skicka tillbaka kläderna så ringde jag dem för att få lite information vad jag skulle lägga i paketet (min adress, var pengarna ska skickas tillbaka m.m.). Lägger då ner ett brev i paketet och skriver klart och tydligt att återbetalningen ska ske till ett annat konto (mitt).
alltså tror jag nu att Helena kanske har fått tillbaka pengarna till sitt konto. Även fast jag tydligt skrev att de skulle till mitt konto.
HERREGUD. Jag heter Andrea, inte Ida..
Tog den här bilden i alanya, missade visst att det var ett litet kluttbarn framför mig.

Kvalitetstid

Har ägnat största delen av kvälen till att äta hamburgare med toast, istället för vanligt bröd. Har även hunnit med en snabb tupplur som backup för den korta stund jag fick sova hos Julia tidigare idag. Sitter just nu och kollar på en ganska lam serie på svt 1 (sen när har dom serier?).

Sitter och funderar lite smått över var mina pengar har tagit vägen, har nämligen skickat tillbaka lite plagg hit och dit vilket jag gjorde i december. Hur länge måste jag vänta? grr.

Nu ska jag natta pappa som åkt på en lunginflammation och senare ska jag även dejta min egen kudde!

 

Åh, jag och min bästa vän vinboxen.


Tack tusen gånger

Min blogg är så sjukt grym nu, tack Julia för att du trixade till den. Den är KICK-ASS! Nu sitter hon med huvudvärk och har precis gett sig in på nästa blogg som ska fixas till. Herregud vilken brud. Blir lite tårögd. Själv har jag under tiden som hon höll på  med min blogg försökt kämpa emot att ögonlocken kraschat, men kunde tillslut inte stå emot. Somnade ganska gott i en skönhetssömn som varade lite mer än 30 sekuder. Då skulle jag visst skicka tusen bilder till henne. Jaja, vi lever i en hård värld.

Dagen började förövrigt med en försenad lärare som minsann satt i kafferummet och gottade sig lite. Synd att det bara råkar vara vi elever som förstått att det gamla schemat gäller två veckor till.

Något mer som är jävligt synd är att vi har samma lärare i engelska som i svenska. Vi fick ha omröstning om vi ville ha svenska på engelska lektionen eftersom hon inte hade planerat något speciellt på engelskalektionen. Sedan börjar hon predika om att hon ska ha svenskalektion istället och prata om 1900-talet. Men istället för svenska pratar hon engelska?

ursäkta.

men..

1. Inte planerat någonting, är inte det något som en lärare borde göra? å andra sidan har hon ju aldrig någonsin gjort det på någon av våra andra lektioner, så varför ska hon göra det nu?
2. Hon pratade engelska på svenskan?
3. Ta av dig dina fula sjalar. pliiis

hehe fuck you era fula jävlar


back in track, så att säga

Med tanke på att jag aldrig bloggar borde jag kanske lägga ner min blogg. men icke. Julia har lovat mig att fixa till den och ni kommer därmed få er några uppdateringar framöver! så håll utkik...


Follow my blog with Bloglovin

kom igen